👉 Garance bezpečného odeslání a reklamací bez debat 👈

Nový způsob, jak přinášet zeleň do vašich domovů

Většina z nás miluje pocit, když si přineseme novou rostlinu do svého domova. Je to jako přivítání nového člena rodiny. Co když vám řekneme, že existuje způsob, jak tento proces udělat ještě lepším pro vás i pro vaši milovanou pokojovku?

Zelenější cesta k vašemu domovu

Většina rostlin, které si koupíte, prošla dlouhým a náročným procesem, než dorazila k vám. Cestovala po různých skladech, byla vystavena nepříznivým podmínkám a často trpěla stresovými faktory, které mohly ovlivnit její zdraví.
Co kdybychom mohli tento proces zjednodušit? Co když by vaše rostlina mohla cestovat přímo od pěstitele k vám, bez zbytečných zastávek a stresu?

Přímo od pěstitelů

Naše služba “Přímo od pěstitelů” je revolučním krokem v oblasti prodeje pokojových rostlin. Místo toho, aby vaše rostlina cestovala po celé Evropě, putuje přímo od holandských pěstitelů k vám domů. To znamená méně stresu pro rostlinu a přímé dodání pro vás.

 

Proč je to nejlepší volba pro vás i vaše rostliny?

Čerstvost: Rostliny přímo od pěstitelů znamenají, že dostáváte rostliny v nejlepším možném stavu. Bez zbytečných zastávek ve skladech, což znamená, že rostlina je čerstvější a plná života.


Ekologický dopad: Když si objednáte rostlinu přímo od pěstitelů, nejenže získáváte kvalitní rostlinu, ale také přispíváte k ochraně našeho prostředí. Přímý prodej znamená kratší dopravní trasy a méně zpracování, což výrazně snižuje uhlíkovou stopu spojenou s dopravou a distribucí. Když si vyberete rostlinu přímo od pěstitele, nejenže obohacujete svůj domov o nádhernou rostlinu, ale také přispíváte k udržitelnější planetě.


Unikátní nabídka: Přímý kontakt s pěstiteli nám umožňuje nabídnout vám speciální nebo vzácnější druhy rostlin, které nejsou běžně dostupné na trhu.


Bezpečné balení: Naše speciální kartonové krabice zajišťují, že vaše rostlina dorazí v bezpečí a v perfektním stavu a to i u XXL velikostí.


Garance kvality: Váš spokojený zážitek je pro nás prioritou. Pokud rostlina nedorazí v perfektním stavu nebo pokud narazíte na jakékoli problémy, jsme zde, abychom vám pomohli. Díky každodenní komunikaci s pěstiteli jsme připraveni řešit vaše dotazy a zajistit, abyste byli s vaším nákupem naprosto spokojeni.

 


Výhody pro rostliny


Méně stresu: Rostliny cestují přímo od pěstitelů, což znamená méně přesunů a méně stresu.


Optimální podmínky: Dokud si rostlinu nekoupíte, čeká na vás v nejlepších možných podmínkách.


Krátká doba trvání: Rostliny tráví méně času v tranzitu, což znamená méně času mimo jejich přirozené prostředí.


Méně rizik: Přímá cesta znamená méně možností pro poškození rostliny během dopravy.


Budoucnost je zde

Toto je jen začátek. V následujích dnech začneme rozšiřovat naši nabídku “Přímo od pěstitelů“, abychom vám mohli nabídnout ještě více skvělých rostlin a produktů. Věříme, že tento nový způsob objednávání a doručení je budoucností prodeje pokojových rostlin a těšíme se na to, až vám přineseme ještě více unikátní zeleně do vašich domovů.
Pokojovky všem!

 

Co hledáte?

Košík