👉 Garance bezpečného odeslání a reklamací bez debat 👈

Tour de Holandsko

Naše cesta do Holandska měla jediný cíl - načerpat inspiraci a najít nové produkty pro náš milovaný e-shop. A taky si trochu odpočinout od denního ruchu naší firmy DMP 😁

Protože i součástí našeho e-shopu jsou rostliny z Holandska, stejně jako minulé roky jsme udělali výpravu znovu sem spojenou s dovolenou. Namířili jsme to rovnou přímo k našim pěstitelům na obhlídku, abychom viděli a znovu si potvrdili, jak precizně balí a pečují o rostliny, které pak dorazí až k vám domů.

 

1. zastávka u našich pěstitelů

Naše první zastávka nás zavedla k pěstitelům, odkud pocházejí naše velké rostliny, zejména z celé kolekce přímo od pěstitelů, které pak posílají přímo k vám domů. Víme, že dělají práci skvěle, ale už od prvního setkání jsme se jen utvrdili, že dělají svou práci výborně. Jejich láskou a starostlivostí o rostliny jsme byli okouzleni. Navíc jsme měli tu čest setkat se s vedením této zahrady, kteří nám ochotně pověděli o svých začátcích a plánech do budoucna. Bylo to inspirující setkání, které nám dalo nový pohled na zemědělství a pěstování rostlin.

 

 

2. zastávka u našeho dodavatele květináčů

Firma Gina Da je rodinná firma, která nás naprosto okouzlila už před časem, když jsme od nich začali odebírat květináče. Majitel, který ji zdědil po svém otci, společně se svým synem nyní rozvíjí nejen výrobu květináčů, ale také vlastní restauraci s kterou svoji centrální prodejnu v Holandku propojili v jedno. Je nádherné vidět, jak vášeň a podnikavost předávají z generace na generaci. Květináče od Gina Da jsou naším nejoblíbenějším produktem a je skvělé poznat lidi, kteří za tímto výjimečným výrobkem stojí. Už na podzim 2023 tak rozšíříme některé květináče od Gina Da o nové modely. Třeba nové květináče Eno, které jsou naším bestsellerem č.1.

 

 

3. zastávka u dodavatele

Velkosklad byl dalším neodolatelným místem na našem itineráři. Tato společnost se specializuje na pěstování a dodávání rostlin i květináčů. Během soukromé prohlídky jsme se doslova ztratili v jejich rozsáhlé nabídce. Viděli jsme snad všechny značky květináčů, které můžete na trhu najít, včetně našeho oblíbeného Pottery pots. Bylo to fascinující a užitečné zároveň, protože jsme zde našli nové produkty, které můžeme nabídnout vám a rozšířit tak naši nabídku.

 

Poslední tečkou celého cestování po Holandsku byla nejznámější města Amsterdam a Haag, kam nedoporučujeme jezdit v největším turistickém období a poslední zastávkou Rotterdam, který je nezapomenutelný s nádhernou architekturou.

Tomáš  a Zuzka Bodnárovi.

Co hledáte?

Košík