👉 Garance bezpečného odeslání a reklamací bez debat 👈

Tipy na vánoční dárky



Vánoce s Dej mi pokojovku

Vánoce jsou magickým obdobím plným světel, vůně perníčků a hřejivých chvil strávených s rodinou a přáteli. Je to také čas, kdy hledáme dokonalé dárky, které by vykouzlily úsměv na tvářích našich blízkých. Ve světě, kde každý den čelíme spěchu a shonu, se stává dárek, který přináší klid a pohodu, opravdovým pokladem. A co by mohlo být lepším zdrojem klidu než kousek přírody, který si můžeme přinést domů? Pro milovníky rostlin jsme připravili jedinečnou nabídku dárků, které nejen okouzlí svou krásou, ale také přinášejí kousek zeleného klidu do domovů vašich blízkých.

 

Předplatné Rostlin

Chcete darovat něco, co bude bavit celý rok? Naše předplatné rostlin je ideální volbou! Každý měsíc doručíme pečlivě vybranou rostlinu přímo k vašim dveřím, včetně podrobných instrukcí o péči. Rostlina je každý měsíc překvapením a rozhodně je na co se těšit!

Workshopy

Ukážeme vám, jak se jako experti starat o pokojové rostliny různých druhů. Můžete se také přidat k našim workshopům, kde si vytvoříte vlastní kokedamu, florárium nebo se dozvíte, jak pěstovat rostliny hydroponicky či jak vytvářet mechové obrazy a další. Navíc tento dárek zahrnuje i možnost společného výletu k nám do Prahy!

Kokedamy

Pocházející z Japonska, se skládají z rostliny a speciálních substrátů. Z těchto materiálů se dokonale zabalí vhodná rostlina do "koule" a celá se obalí mechem. Tradičně se kokedamy zavěšují na provázek, macramé a nebo se pokládají na vlhké kamínky či jiný materiál.

DIY rostlinná terária

Naše DIY rostlinná terária se stanou vaším mistrovským dílem. Skleněné mini-světy plné zeleně, které oživí každý interiér. Jsou ideálním dárkem pro ty, kteří hledají neobvyklou estetickou dekorace a chtějí si jí sami vyrobit.

Naše kniha

Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více, nabízíme naši knihu plnou rad, tipů a triků pro péči o rostliny. Ideální čtení pro každého rostlinného zelenáče, ale i fanatika.

Dárkový poukaz

Pokud si nejste jisti, co přesně vybrat, dárkový poukaz je vždy bezpečnou volbou. Nechte obdarované, aby si sami vybrali to, co je nadchne na našem eshopu dmp.cz nebo osobně v naší prodejně, kde vám s výběrem poradí naši skvělí kolegové.

Závěr

V našem e-shopu najdete širokou škálu originálních dárků, které udělají radost každému milovníku rostlin. Přejeme vám krásné prožití svátků a spoustu radosti s našimi zelenými dárky!

Co hledáte?

Košík